# Camptendo



# Sample Schedules

#### Full Day Schedule

	bay beneaute
8:00am	Rise and Shine
8:30am	Breakfast
9:00am	Cabin clean up and prep for day
9:30am	Game On (45 min.)
10:15am	Bonus Levels (45 min.)
11:00am	Get Synced (30 min.)
11:30am	Challenge Zones (45 min.)
12:15pm	Lag Time/Prep for Lunch
12:30pm	Lunch (30 min.)
1:00pm	Site Specific Activities (Ziplining, Rock Climbing, Swimming, Canoeing Go-Carts, Paintball, etc.)
3:00pm	Lag Time/Prep for Level Up
3:10pm	Level Up (100 min.)
4:50pm	Lag Time/Prep for Dinner
5:15pm	Dinner (30 min.)
5:45pm	MCT: Multiplayer Connection Time (45 min.)
6:30pm	Challenge Zones (45 min.)
7:15pm	Closing Event (60 min.)
8:15pm	Campfire
9:00pm	Lag Time/Prep for Sleep
9:30pm	Lights Out

## 7-Hour Sample Schedule 8am-2pm/1pm-8pm

8:00am/1:00pm Check in and Welcoming Activities (30 min.)
8:30am/1:30pm Game On (30 min.)
9:00am/2:00pm Get Synced (30 min.)
9:30am/2:30pm Challenge Zones (45 min.)
10:15am/3:15pm Lag Time: Prep for Level Up (10 min.)

10:25am/3:25pm Level Up (100 min.)

12:05pm/5:05pm Level Up (100 min.)
Lag Time: Prep for Meal
Lunch/Dinner (30 min.)

12:45pm/5:45pm MCT: Multiplayer Connection Time (45 min.)

1:30pm/6:30pm Challenge Zones (45 min.) 2:15pm/7:15pm Closing Event (45 min.)

3:00pm/8:00pm Game Over

#### 5-Hour Sample Schedule 1pm-6pm

1:00pm Check in and Welcoming Activities (30 min.)

1:30pm Game On (30 min.) 2:00pm Get Synced (30 min.) 2:30pm Challenge Zones (45 min.) 3:00pm Level Up (90 min.)

4:30pm Snack (15 min.)

4:45pm MCT: Multiplayer Connection Time (45 min.)

5:30pm Closing Event (30 min.)

6:00pm Game Over

### 3-Hour Sample Schedule 9am-noon

9:00am Check in and Welcoming Activities (15 min.)

9:15am Game On (20 min.) 9:35am Get Synced (25 min.) 10:00am Challenge Zones (30 min.)

10:30pm Level Up (45 min.)

11:15pm MCT: Multiplayer Connection Time (15 min.)

11:30pm Closing Event (30 min.)

Noon Game Over



10:00pm Silent Hours begin